Despre Kronau - Mașini Unelte

Kronau Masini Unelte distribuie masini unelte cu comanda numerica si echipamente destinate prelucrarilor mecanice de precizie: Centre de Frezare, Centre de Strunjire, Masini de Rectificare Plana cu comanda numerica sau semiautomate, Masini cu comanda numerica pentru gaurit adanc tip Gun-Drill, Menghine de precizie, Accesorii si Scule Speciale.

Kronau Masini Unelte este unic importator al utilajelor Leadwell, centre de prelucrari prin aschiere cu comanda numerica. Leadwell s-a impus pe piata masinilor unelte inca din anii `80, producator care in prezent face parte din grupul FFG (Fair Friend Group), cea mai puternica organizatie din industria prelucrarilor prin aschiere din lume, care reuneste 37 de branduri de producatori, din Asia pana in Europa.

Datorita stransei colaborari de peste 15 ani dintre inginerii nostrii si producatorul taiwanez, Kronau Masini Unelte asigura instalarea, punerea in functiune si service in garantie si post garantie a utilajelor CNC Leadwell. Furnizam o gama larga de Centre de frezare in 3, 4 si 5 axe, atat cu ax vertical, cat si Centre de frezare cu ax orizontal si Pallet Changer, Centre de strunjire cu unul sau doua universale, Centre de Strunjire Verticala.

Distribuim masini de rectificare plana ale companiei Kent, un producator cu peste 50 de ani de experienta in acest domeniu: Masini Manuale de rectificat Plan de dimensiuni reduse, pana la centre tip Gantry cu 2 axe si suprafete de lucru pana la 5m, cu comanda numerica sau semi-automate.

De asemenea, Kronau distribuie masini de gaurit adanc tip Gun-Drill, pentru aplicatii speciale, cu posibilitati de prelucrare pana la 1500 [mm] dintr-o singura prindere.

In gama noastra de produse se regasesc si Menghine de Precizie marca Holdwell.

Kronau este parte a grupului GravoLAB CNC SRL, societate care a introdus pe piata din Romania masinile Leadwell, incepand cu anul 2004.

MISIUNE

La Kronau Masini Unelte ne dorim sa furnizam clientilor solutii de incredere pentru a satisface nevoile acestora dar si solutii inovative.

VIZIUNE

Prin echipa de specialisti din domeniul prelucrarilor prin aschiere, mecanica, electronica si automatizari, suntem la dispozitia clientilor cu promtitudine, flexibilitate si profesionalism.

VALORI

Kronau Masini Unelte isi bazeaza dezvoltarea relatiilor pe urmatoarele valori: integritate, creativitate, sustenabilitate.

Birouri:
Strada Grigore Alexandrescu nr. 4, Campulung-Muscel, Arges
Prezentari si Demonstratii:
Strada Valea Barbusii 1A, Campulung-Muscel, Arges
Telefon:
+40770.117.273