Despre Kronau - Mașini Unelte

Kronau Masini Unelte distribuie masini unelte cu comanda numerica si echipamente destinate prelucrarilor mecanice de precizie: centre de frezare, centre de strunjire, masini de rectificare plana cu comanda numerica sau semiautomate, accesorii si scule speciale.

Suntem unic importator al utilajelor Leadwell, centre de prelucrari prin aschiere cu comanda numerica. Leadwell s-a impus pe piata masinilor unelte inca din anii `80, aducand inovatie si asigurand calitate in domeniul prelucrarilor prin aschiere.

Furnizam o gama larga de centre de frezare in 3, 4 si 5 axe, atat cu ax vertical, cat si centre de frezare cu ax orizontal, centre de strunjire cu unul sau doua universale.

Kronau este parte a grupului GravoLAB, o companie care a introdus masinile Leadwell in Romania incepand cu anul 2004.

MISIUNE

La Kronau Masini Unelte ne dorim sa furnizam clientilor solutii de incredere pentru a satisface nevoile acestora dar si solutii inovative.

VIZIUNE

Prin echipa de specialisti din domeniul prelucrarilor prin aschiere, mecanica, electronica si automatizari, suntem la dispozitia clientilor cu promtitudine, flexibilitate si profesionalism.

VALORI

Kronau Masini Unelte isi bazeaza dezvoltarea relatiilor pe urmatoarele valori: integritate, creativitate, sustenabilitate.

Birouri:
Strada Lucian Blaga nr. 6, Brasov
Prezentari si Demonstratii:
Strada Valea Barbusii 1A, Campulung-Muscel, Arges
Telefon:
0770117273